Joaquin Phoenix onherkenbaar in eerste poster van 'Beau is Afraid'

Joaquin Phoenix onherkenbaar in eerste poster van 'Beau is Afraid'

Ari Aster's nieuwe film komt volgend jaar uit.

Ari Aster, het meesterbrein achter Hereditary en Midsommar, keert komend jaar terug met zijn nieuwe film Beau is Afraid. De film heette voorheen 'Disappointment Blvd' en werd beschreven als een vier uur lange 'nightmare comedy'. De eerste poster is nu uitgebracht door A24, waarin we de eerste blik krijgen op Joaquin Phoenix als Beau.

Plot
Hoewel er nog niet veel bekend is over het verhaal van Beau is Afraid, hebben we wel een beschrijving die ook de onherkenbare Phoenix verklaart op de poster. De film is een: "intiem, decennia-overspannend portret van een van de meest succesvolle ondernemers aller tijden."

De film portretteert dus het hele leven van Beau. Dit kan een verklaring zijn voor de jonge versie van Phoenix op de poster.

Geen horror
Ari Aster staat met zijn vorige films vooral bekend als een horror-regisseur, maar Beau is Afraid gaat een hele andere richting op. Het zal nog wel even duren voordat Aster weer terugkeert naar het genre waarmee hij doorbrak: "Het kan me een paar films kosten voordat ik terugga naar horror, maar ik hou van horror en ik weet zeker dat ik terug zal komen."

Hieronder bekijk je de desbetreffende poster. De film moet ergens komende zomer uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair