Ook Sylvie Meis volgt de nieuwste Insta-hype: bekijk het resultaat

Ook Sylvie Meis volgt de nieuwste Insta-hype: bekijk het resultaat

Hoe vinden jullie dat de BN'er eruit ziet?

Menig BN'er post maar wat graag af en toe kiekjes op sociale media. Sylvie Meis is geen uitzondering op de regel. Nu doet ze weer mee aan de nieuwste Insta-hype, dus deelde ze weer eens een paar foto's.

De 44-jarige Meis, voornamelijk actief als presentatrice, model en actrice, heeft net zoals vele andere mensen ook gehoord van de nieuwe app Lensa. Deze is op dit moment razend populair, maar wat doet deze precies?

Mogelijkheden
De app geeft je de mogelijkheid om foto's van jezelf om te zetten naar soort van stripfiguurtjes, in allerlei vormen en maten. Je kan zelf kiezen voor welke stijl je wil gaan, dus er zit iets bij voor iedereen. Op sociale media deelden al bekendheden zoals Megan Foxx en Michaela Jaé Rodriguez meerdere plaatjes (deze zijn hier te zien).

Nu is Meis aan de beurt. Haar kiekjes zijn hieronder te zien!



Nu dat zoveel beroemdheden de app gebruiken (die al sinds 2018 bestaat) is het in een keer gigantisch populair. Bijna iedereen wil het wel uitproberen, maar let op. Niet alleen moet je voor de plaatjes betalen, maar in de algemene voorwaarden staat dat je licentie verleent dat jouw foto's gebruikt kunnen zonder maar deze ook aan kunnen passen. Jouw kiekjes kunnen dus zomaar gebruikt worden.

NieuwsFilm

meest populair