Dit zijn de 10 populairste films op Netflix

Dit zijn de 10 populairste films op Netflix

Dit zijn op dit moment de meest bekeken films op de streamingdienst.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Guillermo del Toro's Pinocchio (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro en Mark Gustafson | Cast: Gregory Mann, Ewan McGregor, Ron Perlman, e.a. | Kijk direct
Na de dood van zijn zoon Carlo, is timmerman Geppetto ontroostbaar. Jaren later maakt hij uit een dennenboom een poppenjongen die dankzij een vleugje magie tot leven komt. Hij geeft hem de naam Pinocchi. Geppetto moet behoorlijk wennen aan de houten jongen, die een nogal opstandig karakter heeft. Pinocchi worstelt op zijn beurt met het vinden van de ware betekenis van het leven.



#2 Troll (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roar Uthaug | Cast: Ine Marie Wilmann, Gard B. Eidsvold, Mads Sjøgård Pettersen, e.a. | Kijk direct
Na een explosie in de Noorse bergen, ontwaakt een mysterieuze wezen. Paleontoloog Nora wordt ingeschakeld als overheidsadviseur om het gevaarte te identificeren. Het antwoord blijkt te liggen in de verhalen die haar vader haar vroeger vertelde: een trol. Wanneer het gigantische monster richting Oslo stormt, zet men alles op alles om hem te stoppen.



#3 A Christmas Miracle for Daisy (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Rohl | Cast: Jill Wagner, Nick Bateman, Tegan Moss, e.a. | Kijk direct
De tienjarige Daisy wordt na het verlies van haar ouders grootgebracht door haar oom Connor. Interieurdesigner Whitney krijgt een verrassing voor de kerstdagen: haar nieuwe klant blijkt Connor te zijn, met wie ze ooit bijna was getrouwd. Daisy blijkt een bijzondere kerstwens te hebben: op haar verlanglijstje staat het hebben van een moeder.





#4 Los renglones torcidos de Dios (2022)
#5 Lady Chatterley's Lover (2022)
#6 De Familie Claus 3 (2022)
#7 The Swimmers (2022)
#8 The Noel Diary (2022)
#9 Il Mio Nome È Vendetta (2022)
#10 The American (2010)


NieuwsFilm

meest populair