Maar liefst 200 mannen doken door 'American Pie' het bed in met Jennifer Coolidge

Maar liefst 200 mannen doken door 'American Pie' het bed in met Jennifer Coolidge

De actrice laat zich erover uit tijdens een recent gesprek met Ariana Grande.

De 61-jarige Jennifer Coolidge heeft al een lange acteercarrière achter de rug, maar een van haar grootste succesen is zonder twijfel haar rol als Mrs. Stifler in de American Pie-franchise. Tijdens een recent gesprek met Ariana Grande laat Coolidge zich uit over de impact die de rol op haar leven heeft gehad.

Coolidge werd geïnterviewd door de zangeres voor Entertainment Weekly, aangezien de actrice werd uitgeroepen als de 'Etertainer of the Year'. Tijdens het gesprek werd Coolidge over haar carrière gevraagd. Over American Pie had ze het volgende te zeggen.



Aandacht
Zo zegt Coolidge: "American Pie... Laat ik het zo zeggen, mijn datingsleven ging er in een keer flink op vooruit. Ik kan niet echt goed uitleggen hoe en waarom, maar als ik niet in die film had meegespeeld, dan denk ik dat mijn datingsleven maar saai was geweest".

Grande wil echter meer weten en vraagt welke partner 'het beste in bed' was. Coolidge durft hier gewoon antwoord op te geven: "Het was nog echt een jonge jongen. Het was wel gewoon legaal hoor! Het was een lieve jongen, maar het was wel wat vreemd. Ik moest naar een kapper en we belden zijn moeder om te vragen of zij een adresje had. Het was duidelijk dat we samen naar bed waren gegaan, maar ze stelde me wel een goede kapper voor!"

Hoeveel
Enige tijd geleden zei Coolidge dat ze dankzij haar American Pie 'MILF-rol' heeft geslapen met meer dan 200 mannen. Nu zegt de actrice dat dit toch iets overdreven was: "Het was een grapje. Ik heb het toen wat overdreven. Er waren echter wel veel jonge, knappe mannen, maar 200 waren het er niet!"

Bekijk een scene van Mrs. Stifler hieronder.

L

NieuwsFilm

meest populair