Chris Hemsworths prachtige vrouw steelt de show op rode loper

Chris Hemsworths prachtige vrouw steelt de show op rode loper

Niet 'Thor' maar Elsa Pataky is de grote ster!

Chris Hemsworth is niet alleen een bekende acteur, menig modewerk wil ook met de Australische spierbundel werken. Gek is dit niet. De Thor-acteur heeft een goddelijk lichaam en wordt vaak gezien als een van de knapste mannen vandaag de dag. Zijn beeldschone vrouw wist echter de show te stelen tijdens een recente rode loper.

Hemsworth mocht de AACTA Trailblazer Award in ontvangst nemen. Deze werd hem door niemand minder overhandigd dan Russel Crowe, eveneens een Australiër die in het MCU te zien is. Hemsworth zag er elegant uit voor de prijsuitreikingen, volledig in het zwart gekleed, maar Elsa Pataky staat er misschien nog wel beter op.

Carrière
Pataky is zelf ook een filmster. De Spaanse actrice werd bekend door haar rol als Raquel Alonso in de Spaanse populaire televisieserie Al Salir de Clase. Net zoals haar man wordt ook zij gevraagd voor het nodige modellenwerk. Dat is ook wel te begrijpen, want Pataky ziet er prachtig uit. Dat is ook wel duidelijk te zien op de onderstaande foto.



Pataky, eveneens bekend van haar rol in de Fast & Furious-franchise, heeft een druk jaar achter de boeg. Zo was ook zij te zien in de laatste Thor-film Love and Thunder maar ook in Carmen en Poker Face. Hemsworth werkt op dit moment juist aan twee gigantische blockbusters, namelijk Extraction 2 en Furiosa.

NieuwsFilm

meest populair