'Ryan Reynolds keert niet meer terug als deze populaire superheld'

'Ryan Reynolds keert niet meer terug als deze populaire superheld'

James Gunn geeft op Twitter een paar details prijs over zijn plannen voor DC-held Green Lantern.

James Gunn heeft veelbelovend nieuws voor fans van DC-superheld Green Lantern. Deze intergalactische politieagent zal gegarandeerd een plaats krijgen in het nieuwe DC-superheldenuniversum dat hij momenteel samen met producent Peter Safran aan het ontwerpen is. Dat bevestigt de Guardians of the Galaxy-regisseur op Twitter.

DC werkt al jaren aan een nieuw project over de leden van het Green Lantern Corps. Tot nu toe zijn deze nog niet van de grond gekomen, maar dat lijkt te gaan veranderen dankzij de plannen van Gunn en Safran.

Op Twitter schrijft hij namelijk dat Green Lantern 'belangrijk' is voor het nieuwe DC-universum.



Ryan Reynolds
In 2011 verscheen Green Lantern. Daarin speelde Ryan Reynolds (Deadpool) de hoofdrol van Hal Jordan. Deze verfilmpoging was alleen niet een heel groot succes en daarom verscheen er geen tweede film.

Toch hopen sommige fans dat de populaire Reynolds terugkeert in de rol. Wat heeft Gunn daarover te zeggen?

"Dat is geen prioriteit voor mij en helemaal niet voor Ryan zelf", twittert hij aan een fan die hem daar een vraag over heeft gesteld.



Reynolds is op dit moment druk met de voorbereidingen van Deadpool 3. Deze rol van de grofgebekte Marvel-mutant is er een die perfect bij de acteur past.

Gezien het feit dat Gunn en zijn kompaan Safran de boel flink willen opschonen bij de superheldenstudio, lijkt het logischer om een nieuwe acteur te vinden voor de rol.

NieuwsFilm

meest populair