James Gunn stelt fans gerust: "Superman wordt de belangrijkste held in mijn DC-universum"

James Gunn stelt fans gerust: "Superman wordt de belangrijkste held in mijn DC-universum"

Maar de vraag blijft of Henry Cavill terugkeert.

James Gunn heeft bevestigd dat Superman een belangrijke plaats zal krijgen in het nieuwe DC-superheldenuniversum dat hij samen met producent Peter Safran aan het vormgeven is voor Warner Bros. Discovery. Maar keert ook Henry Cavill terug in de rol?

Superman is zonder twijfel een van de meest iconische superhelden van DC, maar is de afgelopen jaren nauwelijks op het witte doek te zien geweest. De laatste solofilm over Superman - Man of Steel van Zack Snyder - stamt alweer uit 2013.

Toekomst
Hoe belangrijk is Superman voor James Gunn en Peter Safran, de nieuwe bazen van DC Studios? Op Twitter geeft Guardians of the Galaxy-regisseur Gunn het antwoord. "Superman staat hoog op onze prioriteitenlijst, misschien zelfs wel op de eerste plaats", schrijft hij.



Henry Cavill
Op dit moment is de Britse acteur Henry Cavill (Mission: Impossible - Fallout) de vertolker van Superman in het DC-universum. Het is echter niet zeker of hij aanblijft.

Hoewel zijn korte optreden in de in oktober verschenen DC-film Black Adam doet vermoeden van wel, hebben bronnen van de studio naar de media gelekt dat hij verder geen contract heeft getekend voor een nieuwe speelfilm.



Duidelijk is dat Gunn en Safran het superheldenuniversum van DC flink op de schop willen gooien. Het gevolg is dat niet elke acteur terug zal keren. Daarmee staat ook de toekomst van Cavill niet in beton gegoten.

Wel pleit in zijn voordeel dat hij razend populair is onder DC-fans: zij hopen de acteur graag terug te zien als hun vaste Superman.

NieuwsFilm

meest populair