Vin Diesel is trending op Twitter na opvallende ruil tussen gevangenen

Vin Diesel is trending op Twitter na opvallende ruil tussen gevangenen

Mensen bedanken de acteur massaal op Twitter en andere sociale mediaplatformen.

Vin Diesel speelt in zowat elke film een superheld. In het echte leven heeft hij echter ook 'supertrekjes'. Hierdoor is de acteur nu populair op Twitter.

Diesel is namelijk 'trending' op sociale media, vanwege de gevangenenruil van de Amerikaanse basketbalster Brittney Griner en de Russische wapenhandelaar Viktor Boet. Rusland en Amerika hebben maandenlang onderhandeld, maar nu is de kogel eindelijk door de kerk. Dit bevestigde president Joe Biden zelf.



Diesel
Op sociale media zijn mensen het er echter over eens dat de drijvende kracht achter deze 'wissel' niemand minder dan Diesel is. Enkele maanden geleden liet de Fast & Furious-ster weten dat de overheid er alles aan zou moeten doen om Griner voor de kerstdagen terug naar Amerika te krijgen. Nu dat dit het geval is, wordt de acteur geprezen.

Sommige sociale media gebruikers maken er grapjes over, anderen beweren dat Diesel vanwege zijn sterrenstatus echt een belangrijke rol heeft gespeeld in deze zaak. Zie enkele berichten die nu de ronde doen op Twitter hieronder.







NieuwsFilm

meest populair