Fans van DC-films gaan zeker teleurgesteld worden door James Gunn

Fans van DC-films gaan zeker teleurgesteld worden door James Gunn

De studiobaas reageert op het artikel van The Hollywood Reporter.

Het is een turbulente week geweest voor DC-films. Het begon met The Rock die financiële informatie met Deadline deelde over Black Adam om te bewijzen dat de film geen flop was. Vervolgens kwam The Hollywood Reporter met een artikel waarin ze beweren dat er een complete reboot gaat komen voor het filmuniversum. DC Studios-CEO James Gunn reageert op al het nieuws.

Om met de deur in huis te vallen vertelt Gunn dat er een aantal dingen waar zijn, een aantal dingen helemaal niet en een aantal dingen moeten nog beslist worden. Wat dan wel of niet waar is, weten we niet precies, maar het is vrij zeker dat Wonder Woman 3 van Patty Jenkins er echt niet gaat komen.

Ook zegt hij dat hij weet dat niet iedereen meteen tevreden gaat zijn met de nieuwe plannen, maar op concrete antwoorden moeten we nu gewoon echt even wachten.

Komende week gaan Gunn en Peter Safran namelijk pas hun definitieve plannen presenteren aan onder andere Warner Bros. Discovery topman David Zaslav.



Blue Beetle
De film die waarschijnlijk wel zonder problemen in de nieuwe visie van Gunn en Safran past, is Blue Beetle. Deze film is ook gemaakt voor de komst van Gunn en Safran, maar is zo goed in de smaak gevallen bij de studio dat het nu in de bioscopen uit gaat komen in plaats van HBO-Max.

Gunn deelde zelf nog de eerste poster van de film op zijn socials. Het is dus vrij zeker dat dit personage niet verloren gaat in de waarschijnlijke reboot van DC, ook omdat het geen connecties heeft met de personages en films van Zack Snyder.



NieuwsFilm

meest populair