Edgar Wright van 'Baby Driver' is zo blij als een kind met 'Avatar'-regisseur James Cameron

Edgar Wright van 'Baby Driver' is zo blij als een kind met 'Avatar'-regisseur James Cameron

Voor de eerste keer treffen zij elkaar in het echt

Regisseur Edgar Wright mag goede films maken als Shaun of the Dead en Baby Driver. Toch had hij nog iets af te vinken op zijn wensenlijst.

En dat vinkje lukte bij de première van de film The Way of Water. Edgar Wright is namelijk dik fan van James Cameron en gaat dan ook zo blij als een kind op de foto met de wereldberoemde Avatar-regisseur. Op zijn Instagram plaatste hij indrukken waar hij trots op is. De avond overtrof zijn verwachtingen. En hij was erg blij James Cameron persoonlijk te treffen.

Imposant en uniek
De wereldberoemde regisseur James Cameron heeft imposante en unieke films geleverd in zijn carrière. Edgar Wright schrijft met bijval van verslaggevers en sterren als James Gunn en Ke Huy Quan:

"De avond was speciaal om twee redenen. De eerste reden was dat deze film een grote scherm ervaring biedt die je niet wil missen. Het geeft een enorm visuele ervaring in de bioscoop. Naar mijn mening zijn daar dit jaar weinig van geweest."

"Complimenten voor degenen die hieraan gewerkt hebben. Het resultaat is prachtig en bijzonder. Het is een cadeautje om weer iets van James Cameron te ervaren. Je kunt zien dat hij er 5 jaar aan gewerkt heeft."

Eerste keer
De Britse Edgar Wright vertelde ook nog, dat dit de eerste keer was dat hij James Cameron in het echt ontmoette. En James meteen zei, dat hij de Titanic-sketch bij French & Saunders geen punt vond. Ook vond hij Scott Pilgrim, een film van Edgar, erg goed. Een fijne geruststelling voor Edgar.



NieuwsFilm

meest populair