Alexandra Daddario in schitterende jurk op rode loper

Alexandra Daddario in schitterende jurk op rode loper

De actrice staat er prachtig op!

Alexandra Daddario was al op een jonge leeftijd in Hollywood te zien. De actrice brak namelijk al vroeg door, dankzij de Percy Jackson-franchise. Sindsdien bemachtigt ze de ene naar de andere grote rol. Zo speelde ze bijvoorbeeld een 'Baywatch babe', maar dat is ook wel te begrijpen als je kijkt naar de onderstaande foto.

De actrice wordt vaak genoemd als een van de knapste vrouwen in de filmwereld. Menig groot modemerk wil dan ook met haar samen werken, maar ze focust zich toch voornamelijk op acteren. Recentelijk wist ze weer eens een grote rol te scoren, voor de serie Mayfair Witches. Ze is dit project op dit moment flink aan het promoten en dat doet ze ook op haar eigen Instagram-pagina.

Kiekjes
De 36-jarige Daddario was aanwezig op de wereldpremière van de gloednieuwe serie. Deze zal vanaf volgend jaar op AMC te zien zijn. Niet alleen in de serie speelt Daddario de hoofdrol, ook wist ze de show te stelen op de rode loper. Ze ziet er dan ook prachtig uit. Bekijk de foto's hieronder.



De bovenstaande kiekjes zijn genomen tijdens de première, maar de actrice deelde nog andere beelden voordat ze op de rode loper verscheen. Deze zijn misschien nog wel mooier. Oordeel zelf maar!



NieuwsFilm

meest populair