HBO Max pakt uit met een topper van een film

HBO Max pakt uit met een topper van een film

'Joker' met Joaquin Phoenix is vanaf vandaag te streamen op het platform.

HBO Max heeft vandaag een absolute topfilm toegevoegd aan zijn catalogus: Joker. Deze prent verkent het achtergrondverhaal van een van Batmans meest iconische superschurken ooit.

Joker was een enorme hit onder zowel de critici als het publiek. De psychologische thriller won twee Oscars. Joaquin Phoenix ontving de prijs voor beste acteur en ook de filmmuziek werd beloond met een beeldje.

Mocht je deze film om een of andere reden nog niet hebben gezien, grijp dan nu zeker je kans!

Joker (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a.
Komediant Arthur Fleck uit Gotham, die lijdt aan een bijzonder lachsyndroom, draait volledig door wanneer hij keer op keer wordt verstoten door de maatschappij en alle hoop is verloren. Hij slaat aan het moorden om wraak te nemen op zijn kwelgeesten. Al snel verandert Gotham in een grote chaos door de als clown geschminkte Fleck.

Interesse in deze film? Je kunt hem eventueel hier bekijken.



Vervolgfilm
Gezien het succes van Joker, werkt Todd Phillips nu aan een vervolgfilm met de titel Joker: Folie à deux. Daarin zal Phoenix dit keer vergezeld worden door niemand minder dan Lady Gaga. Zij speelt waarschijnlijk een nieuwe versie van Jokers bekende partner uit de stripboeken: Harley Quinn.



NieuwsFilm

meest populair