Dit 'John Wick'-personage keert terug in 'Ballerina' met Ana de Armas

Dit 'John Wick'-personage keert terug in 'Ballerina' met Ana de Armas

Het idee voor de spin-off ontstond door dit personage..

De 'John Wick' spin-off Ballerina is momenteel bezig met opnames in Praag en nu is bekendgemaakt dat Anjelica Huston in deze film terugkeert als The Director, haar personage uit John Wick 3: Parabellum.

The Director werd voor het eerst geïntroduceerd in John Wick 3: Parabellum. Ze is de baas van de criminele organisatie Ruska Roma. Deze organisatie leidt jongens op om huurmoordenaars te worden en meisjes om ballerina's te worden. Wick was in zijn jonge jaren lid van de organisatie en heeft hier ook zijn vechtkunsten geleerd.

Inspiratie voor de spin-off
Producent Erica Lee vertelde het volgende over hoe belangrijke Anjelica Huston als The Director was voor de film: "Het idee van Ballerina werd gevormd rond de scènes met Anjelica in John Wick 3. Anjelica Huston is een icoon en is niets minder dan Hollywood-royalty. De wereld van Wick wordt altijd rijker gemaakt door haar indrukwekkende aanwezigheid op het scherm."

De kans is dus groot dat Ana de Armas een ballerina speelt die op een manier betrokken was bij de Ruska Roma, maar voor concrete antwoorden moeten we nog even wachten. Een exacte release-datum is namelijk nog niet bekend.

Waar 'John Wick'-fans wel bijna van kunnen genieten is het vierde deel in de filmreeks, die op 22 maart 2023 uitkomt in de Nederlandse bioscopen. De nieuwste trailer bekijk je hieronder.



NieuwsFilm

meest populair