Prachtige dochter Michael Jackson is nu zelf een groot popster

Prachtige dochter Michael Jackson is nu zelf een groot popster

Paris Jackson is een naam voor zichzelf aan het maken.

Michael Jackson was en blijft een van de bekendste zangers aller tijden. Zijn dochter, Paris Jackson, probeert nu ook haar eigen muziek-carrière op te bouwen, maar daar blijft het niet bij.

Paris is het tweede kind en de enige dochter van 'The King of Pop'. Niet alleen is zij een geliefd model en willen de nodige grote merken maar wat graag met haar samenwerken, ze was ook al in meerdere films te zien en is nu ook aan het zingen geslagen.

Muziek
In 2020 tekende Jackson een deal met Republic Records. Haar eerste single, Let Down, verscheen nog datzelfde jaar. Sindsdien brengt ze de nodige nummers uit, die allemaal te beluisteren zijn op Spotify. Hier heeft Paris toch al bijna 150.000 maandelijkse luisteraars.

Ze probeert haar muziek ook te promoten op haar Instagram, waar ze al 4 miljoen volgers heeft. Niet zo heel gek dus, dat Paris elke keer weer de nodige filmpjes en foto's deelt met haar fans. Nu was het weer raak en eerlijk is eerlijk, het is wel te begrijpen waarom menig kledinglijn met de 24-jarige schoonheid wil werken.



NieuwsFilm

meest populair