Margot Robbie legt uit waarom ze moest huilen na bezoek aan verstrooide Cara Delevigne

Margot Robbie legt uit waarom ze moest huilen na bezoek aan verstrooide Cara Delevigne

De actrice laat weten dat het verhaal behoorlijk verdraait is.

Twee maanden geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Cara Delevigne. Er doken toen namelijk verontrustende beelden op van de actrice. Het leek toen helemaal niet zo goed met haar te gaan, waardoor haar beste vriendin, Margot Robbie, blijkbaar ook behoorlijk van streek was. Dit blijkt echter wel mee te vallen.

The Wolf of Wall Street-actrice is al jarenlang goed bevriend met Delevigne. Laatstgenoemde kwam op opvallende wijze in het nieuws in september, toen ze zich behoorlijk raar gedroeg op een vliegveld. Daar bleef het echter niet bij.

Opvallend
Delevigne, eveneens een geliefd model, maakte enige tijd geleden bekend dat ze zou samenwerken met het merk Karl Lagerfeld. Hier kunnen de meeste mensen alleen maar van dromen, maar op de dag dat de kledinglijn van Delevigne uitkwam, was ze nergens te bekennen.

Ook was de actrice niet aanwezig op de laatste prijsuitreikingen van de Emmy's, dat terwijl de cast van haar serie, Only Murders in the Building, wel allemaal aanwezig waren. Toen Robbie net daarna jankend werd gespot toen ze het huis uitkwam van Delevinge, draaide de 'geruchtenmolen' op volle toeren. Nu laat Robbie van zich horen.

Geen zorgen
Zo zegt Robbie: "Toen deze foto's online verschenen, werd ik meteen gebeld door mijn moeder. Zij vroeg me of alles oké was met mij en met Cara. Mijn antwoord was ja en ja. Ook wil ik even iets rechtzetten."

"Ik was namelijk niet bij Cara, maar kwam net uit een Airbnb, die ik voor vijf dagen daar had gehuurd. Bovendien huil ik ook niet! Ik had iets in mijn oog. In die foto probeer ik iets uit mijn tas te pakken, terwijl ik rondloop met een koffie en mijn haar in mijn ogen zit. Dat ziet er dus ietwat raar uit, maar er is niks aan de hand!"

NieuwsFilm

meest populair