Actrice Cara Delevigne is helemaal de weg kwijt

Actrice Cara Delevigne is helemaal de weg kwijt

De laatste tijd zijn er telkens meer geruchten dat het topmodel er slecht aan toe is.

Cara Delevigne is niet alleen een wereldberoemd model, ze is ook een bekende actrice. Denk bijvoorbeeld maar aan films als Valerian and the City of a Thousand Planets of de serie Carnival Row. Toch schijnt het helemaal niet zo goed te gaan met de 30-jarige bekendheid...

Vorige week werd het model nog gespot op het Van Nuys vliegveld in Los Angeles, maar bepaald gezond zag de er niet uit. Delevigne draaide maar wat rond op blote voeten. Ook liet ze meerdere keren haar telefoon vallen en had ze ingevallen ogen. Page Six postte enkele beelden op hun TikTok-pagina, die hieronder zijn te zien.

@pagesix

Fans are concerned by Cara Delevingne's erratic airport behavior

♬ original sound - Pagesix | Celebrity Gossip


Zorg
Het schijnt nu dan ook dat haar familie zich grote zorgen maakt. Delevigne zou niet het eerste topmodel zijn dat kraakt onder de druk. Recentelijk nog maakte de Delevigne bekend dat ze zou gaan samenwerken met het merk Karl Lagerfeld, iets waar de meesten alleen maar van kunnen dromen, maar de dag dat haar kledinglijn uitkwam, was ze nergens te bekenen.

De actrice was eveneens niet aanwezig op de prijsuitreikingen van de Emmy's, dat terwijl de cast van haar serie, Only Murders in the Building, wel allemaal aanwezig waren. Recentelijk ging Margot Robbie, een van Delevigne's beste vriendinnen, ook nog op bezoek bij het model, maar ook dit leek niet heel erg gezellig geweest te zijn...

Triest
Robbie werd toen ze het huis uitkwam van Delevigne jankend gespot, waardoor de nodige Delevigne fans denken dat het helemaal niet goed gaat met hun idool.



NieuwsFilm

meest populair