Heel Hollywood komt af op Leonardo DiCaprio's mega-verjaardagsfeest

Heel Hollywood komt af op Leonardo DiCaprio's mega-verjaardagsfeest

Er waren tientallen beroemdheden aanwezig.

Leonardo DiCaprio is waarschijnlijk de beste acteur die op dit moment in Hollywood rondloopt. Niet zo heel lang geleden liet Christian Bale weten dat zijn collega zo enorm geliefd is, dat hij alle rollen voor het uitzoeken heeft, aangezien iedereen met hem wil samenwerken. In het 'echte leven' brengen andere grote namen echter ook maar wat graag tijd door met DiCaprio.

De met een Oscar bekroonde acteur werd enkele dagen geleden 48 en besloot een feestje te vieren. DiCaprio staat dan ook bekend als een heus feestbeest en gaat maar wat graag uit, maar tijdens zijn verjaardag stond hij er niet 'alleen voor'. Ongeveer de helft van Hollywood was aanwezig!

Talloze beroemdheden
Natuurlijk was het te verwachten dat Tobey Maguire aanwezig zou zijn. Niet alleen was de Spider-Man-acteur al naast DiCaprio te zien in The Great Gatsby, de twee zijn al jarenlang beste vrienden. Daar bleef het echter niet bij.

Ook basketbal-grootheid LeBron James kwam naar het feestje, samen met zijn Savannah. Zij werden vergezeld door Rich Paul, een van de bekendste basketbal-agenten.

Acteurs
Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat er ook talloze acteurs aanwezig waren. Rebel Wilson ging met haar vriendin, Ramona Agruma, naar een feestje bij Paris Hilton, maar besloot toen dat ze toch ook even bij DiCaprio moest langsgaan.

Hier trof ze niet alleen maar DiCaprio aan, maar ook de helft van Hollywood. Zo waren eveneens o.a. Bradley Cooper, Adrien Brody, Jamie Foxx, Rami Malek, Mick Jagger, Casey Affleck, Wesley Snipes en Nicky Hilton aanwezig, om er maar een paar op te noemen. DiCaprio's nieuwe liefje (als we de geruchten mogen geloven), Gigi Hadid, was echter niet te bekennen.

NieuwsFilm

meest populair