Anne Hathaway en Salma Hayek scoren de hoofdrollen in Netflix-blockbuster

Anne Hathaway en Salma Hayek scoren de hoofdrollen in Netflix-blockbuster

De twee geliefde actrices zullen in 'Seesaw Monster' te zien zijn!

Twee van de bekendste actrices vandaag de dag gaan samenwerken voor een Netflix-project. De streaminggigant heeft namelijk twee grote namen weten te strikken voor Seesaw Monster: Anne Hathaway en Salma Hayek.

De met een Oscar bekroonde Hathaway en de geliefde Hayek hebben getekend voor de hoofdrollen in deze boekverfilming. Dit wordt de tweede film van Netflix dat gebaseerd is op een boek van Kotoro Isaka. Eerder dit jaar werd zijn Bullet Train al verfilmd, met o.a. Brad Pitt.

Wat te verwachten
Seesaw Monster is wederom een actiekomedie, waarin Hayhaway en Hayek elkaars grootste rivalen zijn. Zij moeten echter noodgedwongen samenwerken.

De opnames moeten nog van start gaan, dus de verwachting is dat de film zeker nog een jaar op zich zal laten wachten. Ook is het nog niet bekend wie de regie voor zijn rekening zal nemen. Wel weten we dat Olivia Milch, o.a. bekend van Ocean's 8, het script zal verzorgen.

Drukke agenda
Hathaway en Hayek zitten niet bepaald stil. Zo was Hathaway recentelijk te zien in HBO Max The Witches en James Greys Armageddon Time. Ook werkte ze mee aan de Apple TV+ series We Crashed.

Hayek speelde op haar beurt weer mee in Ridley Scotts House of Gucci, maar natuurlijk ook in de superheldenfilm Eternals. Ook nu werkt ze alweer aan de Shrek-spin-off Puss in Boots: The Last Wish en aan Magic Mike's Last Dance.

NieuwsFilm

meest populair