Netflix verwijderalarm: kijk deze films voordat ze verdwijnen

Netflix verwijderalarm: kijk deze films voordat ze verdwijnen

Je hebt nog enkele dagen de tijd!

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we deze nog even op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

Voornamelijk series zullen van Netflix gehaald worden, maar ook enkele sterke films zullen over enkele dagen tijd niet langer te zien zijn. Dit zijn de volgende titels.

1: The Town
Ben Affleck mag dan beter bekend zijn als acteur, ook als regisseur heeft hij al vaker hoge ogen weten te gooien. The Town is zeker geen uitzondering op de regel. Niet alleen nam hij de regie voor zijn rekening, hij speelt eveneens de hoofdrol. Zo kruipt hij in de huid van de meedogenloze bankovervaller Doug MacRay, die tijdens een bankoveral verliefd wordt op bankmanager Claire Keesey (Rebecca Hall).

Doug wil een nieuw leven in een andere stad met haar opbouwen, maar de FBI zit hem op zijn hielen en zijn bendeleden twijfelen aan zijn loyaliteit. Hoe krijgt Doug dit voor elkaar zonder Claire in levensgevaar te brengen? Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Jeremy Renner, Jon Hamm en Blake Lively. Bekijk de trailer hieronder.



2: If Anything Happens I Love You
Deze film werd pas in 2020 toegevoegd aan de Netflix-database, maar 'vertrekt' nu alweer. Het is misschien niet zo'n bekende titel, maar deze korte animatiefilm is zeker de moeite waard. Op Rotten Tomatoes staat de film op een perfecte score van 100%, terwijl de 'gewone kijkers' de film ook nog steeds een prachtige 93% geven.

De korte film duurt maar 13 minuten en vertelt het verhaal van een echtpaar dat hun dochter verliest. Hun pijn en verdriet zorgt ervoor dat ze steeds meer afstand van elkaar nemen en vervreemd raken. Alleen de schaduw van de overleden dochter kan hen herenigen.



NieuwsFilm

meest populair