Bizarre 'Weird: The Al Yankovic Story' scène is Daniel Radcliffe's één na raarste filmmoment

Bizarre 'Weird: The Al Yankovic Story' scène is Daniel Radcliffe's één na raarste filmmoment

En het raarste is daar nog niks bij...

Daniel Radcliffe als parodie zanger 'Weird Al' Yankovic in Weird: The Al Yankovic Story is iets dat weinig mensen op voorhand hadden aan zien komen. Toch bleek het een aardige match te zijn. Een merkwaardige scène in de biopic is daar een tekenend voorbeeld van.

Yankovic is in het echt een stuk groter dan Radcliffe. Misschien heeft dat de desbetreffende scène juist een stuk grappiger gemaakt. Bij de omschrijving ervan laat de Britse acteur weinig aan de verbeelding over.

Eén en al vreemd
In een interview met NME geeft hij aan: "Ik denk dat de scène waar ik naakt, bedekt met slijm en spelend op een elektrische gitaar uit een ei kwam het één na raarste is dat ik ooit heb gedaan"

Maar op de eerste plek staat een ander vreemd filmmoment: "Ik denk dat het nog steeds de tweede plaats is na Paul Dano die mij als een jetski berijdt in 'Swiss Army Man', maar het zijn zeker die twee voor alle andere scènes."

Je kan veel zeggen over Daniel Radcliffe, maar hij durft zeker risico's te nemen. Het lijkt erop dat hij bereid is zichzelf volledig voor films in te zetten.

NieuwsFilm

meest populair