Deze wereldberoemde actrice ziet er totaal anders uit na mislukte operatie van nepdokter

Deze wereldberoemde actrice ziet er totaal anders uit na mislukte operatie van nepdokter

Priscilla Presley koos helaas geen goede chirurg uit...

Er komen wel vaker berichten voorbij over actrices, modellen en andere bekendheden die zijn gegaan voor plastische chirurgie. Dit pakt echter lang niet altijd even goed uit. Daar weet Priscillia Presley ook alles vanaf.

Priscillia was de echtgenote van de legendarische zanger en acteur Elvis Presley van 1967 tot 1973, maar zelf heeft ze ook een indrukwekkend cv. Zo was ze in diverse films te zien, zoals o.a. in The Naked Gun-franchise en de serie Dallas. De laatste jaren komt ze echter voor andere redenen in het nieuws.

Plastische chirurgie
Net zoals vele andere beroemdheden heeft Presley het nodige aan haar gezicht en lichaam laten veranderen, maar helaas ging ze hiervoor niet naar de goede persoon. De actrice ging namelijk naar een 'dokter' genaamd Serrano, maar een expert op zijn vlak was hij allesbehalve...

In 2003 bezocht Presley deze dokter, die zei dat zijn injecties beter waren dan botox. Vele sterren trapten hierin, maar Presley leed er misschien wel het meeste onder. Wat bleek, Serrano was geen afgestuurde dokter en deed eigenlijk maar wat. Zo gebruikte hij een type silicone dat wordt gebruikt als smeersel voor auto's.

Gevolgen
Een woordvoerder van Presley zei er het volgende over: "Priscilla is het slachtoffer. Zij had hier geen idee van, net zoals vele andere mensen die naar Dr. Serrano gingen. Een onderzoek heeft aan kunnen tonen dat hij gewoon een crimineel is. Hij zit dan ook in de gevangenis en ondanks het feit dat Priscilla hier lang last van heeft gehad, gaat het nu weer goed met haar".

De actrice had echter wel nog een andere operatie nodig, in 2008, om de schade proberen te beperken. Hoewel het dus beter met haar gaat, worden er nog vaak misplaatste grapjes over Pirscilla Presleys nieuwe uiterlijk gemaakt. Bekijk hier hoe de actrice er eerst en vandaag de dag uitziet.

NieuwsFilm

meest populair