Ana de Armas start binnenkort met veelbelovende 'John Wick'-spin-off

Ana de Armas start binnenkort met veelbelovende 'John Wick'-spin-off

De opnames gaan van start, maar wanneer komt de film uit?

Ana de Armas is de laatste jaren een groot gezicht geworden in Hollywood. Zo wist de actrice o.a. hoge ogen te gooien in No Time to Die en Blonde, maar ze wordt voornamelijk gevraagd voor actiefilms. Dat is met Ballerina zeker niet anders.

De titel laat je misschien denken dat het gaat om een dansfilm, maar niks is minder waar. Ballerina is namelijk een John Wick-spinoff, waarin De Armas de hoofdrol voor haar rekening zal nemen. Al een tijdje geleden werd aangekondigd dat de actrice had getekend, maar nu beginnen de opnames daadwerkelijk.

Vertraging
De keiharde actiefilm heeft wat vertraging opgelopen, aangezien de verwachtingen waren dat de film afgelopen zomer al zou beginnen met de opnames, maar dat mocht dus niet zo zijn. De reden hiervoor is vooralsnog onbekend.

De vraag is nu wanneer Ballerina te zien zal zijn. Mocht het de John Wick-formule aanhouden, dan kunnen we al een klein gokje wagen. De geliefde films met Keanu Reeves werden namelijk altijd in enkele maanden tijd opgenomen en hadden dan nog ongeveer zes maanden nodig voor de productie (buiten de nieuwe John Wick: Chapter 4, die vertraging opliep i.v.m. de pandemie). Als Ballerina dezelfde formule volgt, zal de film over ongeveer een jaar te zien zijn.

Te riskant?
Of Lionsgate dit aandurft valt wel nog te zien. John Wick: Chapter 4 komt volgend jaar maart uit, maar mocht Ballerina daadwerkelijk over een jaar uitkomen, dan zal de film het op moeten nemen tegen mega-blockbusters als Dune: Part Two en Kraven The Hunter maar ook Lionsgate's eigen Expendables 4 en The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes. Waarschijnlijk dat we dus iets langer op Ballerina zullen moeten wachten.

NieuwsFilm

meest populair