Deze nieuwe Netflix film zal deze maand een choquerend waargebeurd verhaal vertellen

Deze nieuwe Netflix film zal deze maand een choquerend waargebeurd verhaal vertellen

Er is veel te doen over de documentaire 'I Am Vanessa Guillen'.

Elke maand voegt Netflix weer de nodige films en series toe. Een project waar nu veel over wordt gesproken is de nieuwe documentaire I Am Vanessa Guillen, aangezien er veel te doen is over dit waargebeurde verhaal.

De verdwijning en de dood van Vanessa Guillen heeft in Amerika heel wat losgemaakt. De vrouw was een soldate op de legerbasis van Fort Hood in Texas, maar verdween op mysterieuze wijze in april 2020.

Verhaal
Twee maanden later kwam het verhaal naar buiten dat Guillen vermoordt was. Zo werden er lichaamsdelen van de militair gevonden. Een onderzoek ging van start, waaruit bleek dat een sergeant haar vaker zou hebben lastiggevallen. Zij was echter niet zijn enige slachtoffer, maar wel met zo'n gruwelijke afloop...

De streaminggigant brengt wel vaker sterke documentaires uit. I Am Vanessa Guillén vertelt het leven van haar en de gehele krankzinnige zaak. Hoewel er nog geen trailer is vrijgegeven, zal de documentaire als vanaf 17 november op Netflix te zien zijn.

De film werd gemaakt door Christy Wegener, o.a. bekend van andere documentaires zoals Oprah's Master Class en Search and Destroy: Iggy & The Stooges' Raw Power.

NieuwsFilm

meest populair