Topactrice gevonden voor nieuwe 'A Quiet Place'-film

Topactrice gevonden voor nieuwe 'A Quiet Place'-film

Niemand minder dan de met een Oscar bekroonde Lupita Nyong'o heeft de hoofdrol gescoord.

De eerste twee Quiet Place-films werden erg goed onthaald. In deze films spelen o.a. John Krasinski en Emily Blunt de hoofdrollen, maar voor het derde deel neemt iemand anders het stokje over. Het gaat hier om niemand minder dan Lupita Nyong'o.

Nyong'o, o.a. bekend van 12 Years a Slave, heeft namelijk de hoofdrol weten te bemachtigen voor het derde deel, genaamd A Quiet Place: Day One. Het gaat hier echter niet om een vervolg, maar om een spin-off.

Wat te verwachten
Het verhaal werd wederom bedacht door Krasinski, al zal hij deze keer niet weer de regie voor zijn rekening nemen. De regisseur voor dit deel is Michael Sarnoski, die nog niet zo heel lang geleden hoge ogen wist te gooien met Pig. Krasinski is wel betrokken als producent.

Zoals de titel het al aangeeft zal Day One zich bezig houden met de dag toen de aliens op de aarde landen. Dit kregen we al kort te zien in de openingsscène van A Quiet Place 2, maar deze film, die dus min of meer als een prequel dient, gaat hier volledig op in. Het gerucht is dat het verhaal zich afspeelt in New York.

Goed nieuws
Het is natuurlijk fantastisch nieuws dat de met een Oscar bekroonde Nyong'o voor Day One heeft getekend. Zij wist al eerder hoge ogen te gooien met andere horrorfilms als Us en Little Monsters.

Ook werd een tijdje geleden al bevestigd dat er een derde A Quiet Place komt. Deze zal de draad oppikken waar het tweede deel eindigde. Day One zal in 2024 te zien zijn, terwijl het vervolg op de twee andere films een jaar later uitkomt.

NieuwsFilm

meest populair