Dit wil Henry Cavill met zijn terugkeer als Superman bereiken

Dit wil Henry Cavill met zijn terugkeer als Superman bereiken

De acteur is klaar om DC-fans te inspireren.

Henry Cavill is terug als Superman in het DC Extended Universe en kan niet wachten om zijn versie van de iconische held aan het grote publiek te laten zien. De Hollywoodster heeft een duidelijk doel voor ogen voor zijn volgende projecten als Superman, zo laat hij weten in een interview met Screenrant.

De acteur lijkt niet bepaald fan van de invulling die zijn vorige regisseur - Zack Snyder - gaf aan de man van staal. Cavill zou graag een versie van de superheld willen neerzetten die getrouwer is aan de stripboeken: inspirerend en hoopgevend.

"Ik geef overduidelijk veel om het personage. Hij is ontzettend speciaal en heeft een hoop te bieden. Hij houdt ontzettend veel van de aarde en de mensen die erop leven. Zijn doel is om ervoor te zorgen dat mensen in hun eigen kracht geloven en zichzelf als Superman voelen", zegt hij hierover in het interview.



Aan de slag
Cavill is blij met zijn terugkeer naar het DC Extended Universe en kan niet wachten om aan de slag te gaan met een volgend project. "Ik heb een hoop dingen die ik [met het personage] wil doen, maar het is te vroeg om daar nu iets over te zeggen", vertelt hij.

Wat hoopt de Britse ster vooral te bereiken met zijn vertolking van Superman? "Het belangrijkste doel dat ik wil bereiken is dat het publiek straks de bioscoop kan verlaten en het idee heeft dat men zelf kan vliegen en de wereld kan beschermen", aldus Cavill.

NieuwsFilm

meest populair