Populaire 'Star Wars'-acteur lijkt in de race voor belangrijke Marvel-rol

Populaire 'Star Wars'-acteur lijkt in de race voor belangrijke Marvel-rol

Marvel is druk met het vinden van de juiste acteurs voor een aankomende superheldenfilm.

Marvel is momenteel druk op zoek naar de juiste acteur voor Reed Richards alias Mr. Fantastic voor zijn aankomende Fantastic Four-film. Een van de namen die nu ook in de running zou zijn voor de rol is een bekende uit de Star Wars-franchise.

Het vinden van Mr. Fantastic, de superheld die zijn lichaamsdelen ongekend ver kan uitrekken, is een belangrijke taak voor Marvel. De eerdere Fantastic Four-films hebben niet de beste reputatie en de studio wil dan ook alles doen om ervoor te zorgen dat fans nu wel de perfecte film voorgeschoteld krijgen.

En daar hoort natuurlijk ook een goede cast bij (al was er met de sterren uit de vorige Fantastic Four-films helemaal niets mis). Dankzij een nieuw gerucht weten we mogelijk welke acteur Marvel onder meer overweegt voor de rol.

De studio zou namelijk in gesprek zijn met Diego Luna. Dat meldt primeurtjesjager CanWeGetSomeToast (de namen van deze 'scoopers' worden er niet beter op) op Twitter. Deze persoon heeft een vrij goede reputatie onder Marvel-fans.



Over deze acteur
Luna is onder meer bekend van zijn rol als Cassian Andor in de Star Wars-film Rogue One (2016) en zijn onlangs verschenen serie Andor. Ook speelde hij drugshandelaar Miguel Ángel Félix Gallardo in de eerste twee seizoenen van Narcos: Mexico.


Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair