Hugh Jackman: "Wolverine in 'Deadpool 3' wordt grover en bozer dan ooit tevoren!"

Hugh Jackman: "Wolverine in 'Deadpool 3' wordt grover en bozer dan ooit tevoren!"

De acteur laat zich uit over de veelbelovende superheldenfilm.

Nog niet zo heel lang geleden werden we behoorlijk verrast door Ryan Reynolds en Hugh Jackman, die lieten weten dat Wolverine terugkeert voor het derde Deadpool-avontuur. Nu laat de geliefde Jackman weer wat los over wat we kunnen verwachten.

Fans hadden eigenlijk de hoop wel opgegeven dat Jackman ooit nog eens terug zou keren als de iconische superheld. Jarenlang speelde Jackman Wolverine, maar in de zeer sterk onthaalde Logan kwam zijn verhaal dan uiteindelijk tot een einde. Althans, dat werd gedacht, want nu keert hij dus wel terug.

Reactie
Natuurlijk wordt Jackman hier tijdens elk interview naar gevraagd en recentelijk was het weer raak. Tijdens een recent gesprek werd hem gevraagd of we een 'mildere' Wolverine krijgen te zien, maar dat is volgens Jackman zeker niet het geval.

"Nee, dat is echt niet mogelijk" begint de acteur. "Sterker nog, dit is de kwaadste en bitterste Wolverine die jullie ooit hebben gezien. Zonder al te veel te verklappen kan ik jullie wel al zeggen dat hij is dan ook niet altijd even vriendelijk is met 'Deadpool'. Er zullen dan ook de nodige klappen vallen..."

Heel
Wat voornamelijk interessant is is dat beide superhelden zich kunnen 'helen' en dus makkelijk gewond kunnen raken zonder een te groot risico. De schrijvers van het derde deel lieten ook al weten dat ook Deadpool 3 gewoon weer R-rated zal zijn, dus verwacht maar weer veel keiharde en bloedige actiescenes!

NieuwsFilm

meest populair