Megan Fox en Machine Gun Kelly look-a-likes van Baywatch-Pam en Tommy op Insta

Megan Fox en Machine Gun Kelly look-a-likes van Baywatch-Pam en Tommy op Insta

Maar zijn dit wel kostuums?

Maar zijn dit wel kostuums, vraagt Megan Fox zich af in haar Instagram-bericht hieronder. De vraag lijkt terecht, want zij en haar verloofde hebben een treffende gelijkenis met een ander heel beroemd en bizar stel.

Gisteren besloten Machine Gun Kelly en Megan Fox zich voor een Halloween-feest te transformeren naar Baywatch-ster Pamela Anderson en Tommy Lee. De bizarre relatie van Pam & Tommy spreekt immers nog steeds tot de verbeelding en kreeg een opleving door een nieuwe miniserie over hun leven.

Halloween
Megan Fox deelt foto's van beide stellen. Geheel in stijl heeft Megan een kort latex jurkje aan, zonder panties. Haar donkere haren zijn intussen blond en hangen los. Haar partner heeft een wit, mouwloos shirt aan en draagt een zwarte, latex broek. Voor de verandering is het haar zwart in plaats van blond.

Er zijn wat verschillen, maar die zijn minimaal. Goed genoeg voor een Halloween party in elk geval. En leuk genoeg om zelf als stel een hoop plezier te beleven aan die verkleedpartij.

Teen Vogue deelt hier een aantal andere look-a-likes. Zo is Kim Kardashian griezelig echt als de superheld Mystique en is Halle Bailey een treffende Avatar.



NieuwsFilm

meest populair