De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Im Westen Nichts Neues (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edward Berger | Cast: Felix Kammerer, Albert Schuch, Aaron Hilmer, e.a. | Kijk direct
De zeventienjarige Paul heeft zich in de Eerste Wereldoorlog vrijwillig aangesloten bij het Duitse leger. Hij wordt naar het westfront gestuurd en begint vol enthousiasme, maar wordt al snel geconfronteerd met een nachtmerrie. In de laatste maanden van de oorlog zakt hij steeds verder weg in de ellende van loopgravenstrijd. Opgeven is geen optie.

The Good Nurse (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tobias Lindholm | Cast: Jessica Chastain, Eddie Redmayne, Nnamdi Asomugha, e.a. | Kijk direct
Amy Loughren, een alleenstaande moeder die in de avonduren werkt als verpleegkundige in een ziekenhuis, lijdt aan een zware hartaandoening, maar kan niet stoppen met haar werk. Haar nieuwe collega Charlie Cullen blijkt al snel haar reddende engel. Alles verandert wanneer de onverwachte dood van een patiënt hem in een kwaad daglicht plaatst.

The School for Good and Evil (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Feige | Cast: Sophia Anne Caruso, Sofia Wylie, Charlize Theron, e.a. | Kijk direct
Sophie wil al heel haar leven prinses worden en hoopt naar een magische school te mogen voor toekomstige sprookjeshelden en slechteriken. Die wens komt uit, maar niet helemaal: Sophie wordt namelijk bij de verkeerde afdeling ingedeeld. Haar beste vriendin Agatha belandt wél bij de afdeling voor helden. Ook zij is niet blij. Door deze indeling komt hun band op het spel te staan.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair