3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Us (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Peele | Cast: Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss, e.a. | Kijk direct
Adelaide en haar man nemen hun kinderen mee naar het strandhuis van haar familie voor een gezellige familievakantie. Eenmaal gearriveerd, heeft Adelaide al snel door dat er iets niet klopt. Haar gevoel wordt bevestigd wanneer er 's avonds ineens griezelige dubbelgangers van haar gezin op de oprit staan. Dit blijkt het begin van een gewelddadige confrontatie tussen de onder- en bovenwereld.

American Made (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, e.a. | Kijk direct
Barry Seal vindt zijn bestaan als commercieel piloot maar behoorlijk saai. Hij casht af en toe wat bij door een partijtje sigaren mee te smokkelen. Allemaal niet heel bijzonder, maar daardoor komt hij wel op de radar van de CIA te staan, die hem rekruteert als informant. Ondertussen smokkelt hij echter ook cocaïne voor de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar, en daarvoor zet hij zijn contacten bij de overheid handig in. Totdat het uiteindelijk gruwelijk misgaat.

The Dead Don't Die (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jim Jarmusch | Cast: Bill Murray, Adam Driver, Tilda Swinton, e.a. | Kijk direct
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het normaal zo rustige stadje Centerville. De zombies lijken gevoed te worden door hetgeen ze deden vlak voor ze om het leven kwamen. De lokale politiechef en zijn plaatsvervanger moeten zo snel mogelijk zien op te treden om hun burgers te beschermen. De agenten krijgen de zombieplaag echter maar moeilijk onder controle.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair