De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Im Westen Nichts Neues (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edward Berger | Cast: Felix Kammerer, Albert Schuch, Aaron Hilmer, e.a. | Kijk direct
De zeventienjarige Paul gaat in de Eerste Wereldoorlog met zijn vrienden Albert en Muller vrijwillig in het Duitse leger. Ze worden naar het westfront gestuurd, maar hun enthousiasme maakt al vlug plaats voor de harde realiteit van het leven in de loopgraven. Paul moet zijn ideeën over de vijand en het hele conflict bijstellen. Echter heeft hij geen andere keuze dan door te vechten tot het bittere einde.

The Good Nurse (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tobias Lindholm | Cast: Jessica Chastain, Eddie Redmayne, Nnamdi Asomugha, e.a. | Kijk direct
Amy Loughren, een overbelaste verpleegkundige in een ziekenhuis, vertrouwt op haar werk en thuis op haar onbaatzuchtige nieuwe collega Charlie Cullen. Alles verandert wanneer de onverwachte dood van een patiënt hem in een kwaad daglicht plaatst. Cullen blijkt niet te zijn wie hij beweert te zijn en meer op zijn geweten te hebben.

Jaula (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ignacio Tatay | Cast: Elena Anaya, Pablo Molinero, Eva Tennear, e.a. | Kijk direct
Paula en Simón vinden 's nachts een meisje alleen op een verduisterde snelweg. Ze ontfermen zich over haar en zoeken ondertussen zonder succes haar ouders. Het echtpaar heeft al snel door dat er iets met het meisje aan de hand is. Ze gedraagt zich vreemd, weigert te praten en maakt onheilspellende tekeningen. Aan Paula en Simón om deze te ontrafelen voordat het te laat is.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair