Zieke Christina Applegate nu met verschillende wandelstokken door het leven

Zieke Christina Applegate nu met verschillende wandelstokken door het leven

De actrice deelt weer eens een update op sociale media.

Christina Applegate werd wereldberoemd dankzij haar rol in de populaire sitcom Married... With Children. Ook was de actrice te zien in de serie Samanthe Who?. De afgelopen jaren hebben we echter maar weinig van haar vernomen en nu weten we hoe dit komt.

De actrice liet enige tijd geleden al weten dat ze ziek was, maar helaas gaat het nog niet veel beter. Applegate heeft namelijk de ziekte MS, waardoor ze nu alleen nog maar kan lopen met een wandelstok. Door deze aandoening kunnen verlammings- en uitvalsverschijnselen optreden. Zo kunnen patiënten klachten krijgen bij het zien, praten of bewegen.

Bericht
Na enige tijd stilte deelt Applegate nu weer eens een bericht met haar fans op Twitter. Zo schrijft de actrice: "Ik moet binnenkort naar een zeer belangrijk evenement. Dit is de eerste keer dat ik uitga, sinds ik werd gediagnostiseerd met MS".

In haar bericht staat eveneens een foto met vijf wandelstokken, die ze van een gespecialiseerd bedrijft heeft gekregen. Applegate vervolgt: "Wandelstokken zijn nu onderdeel van mijn nieuwe normaal". Bekijk het originele bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair