Marvel Studios maakt 'Vision Quest' met de witte Vision

Marvel Studios maakt 'Vision Quest' met de witte Vision

De tweede spin-off van de topserie WandaVision.

De afgelopen dagen waren er al wat geruchten over dat er een serie over het Marvel-personage Vision in de maak zou zijn bij Marvel Studios. En dat blijkt nu waar te zijn.

Het lijkt er sterk op dat we binnen enkele jaren het personage van Paul Bettany weer terug gaan zien in het Marvel Cinematic Universe.

De geruchten zijn bevestigd door onder meer Deadline en Variety. De sites melden dat de spin-off van de serie WandaVision uit 2021 de titel Vision Quest krijgt. Ook is er een schrijverskamer gestart.

Geheugen en menselijkheid
Vision Quest volgt naar verluidt Vision (Bettany) die probeert zijn geheugen en menselijkheid terug te krijgen na de gebeurtenissen in WandaVision. Er is eveneens een mogelijkheid dat Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) zal opduiken.

De serie wordt geleid door Jac Schaeffer, bekend van WandaVision. Hij zal ook de spin-off Agatha: House of Harkness met onder meer Kathryn Hahn als Agatha Harkness leiden.

Na WandaVision was Wanda Maximoff alias de Scarlet Witch te zien in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, maar van de witte Vision ontbrak tot op heden nog ieder spoor.

NieuwsFilm

meest populair