Jennifer Garner vierde haar bruiloft al, voordat haar ex-man Ben Affleck trouwde

Jennifer Garner vierde haar bruiloft al, voordat haar ex-man Ben Affleck trouwde

Het was een veelbewogen jaar

Het was een veelbewogen jaar voor Jennifer Garner. Zo moest zij discreet langs alle aandacht voor de bruiloft van haar ex-man Ben Affleck laveren. Hij trouwde van de zomer met Jennifer Lopez. Niet gemakkelijk met alle media-aandacht, maar het lukte Jennifer goed.

Nou blijkt Jennifer Garner in april 50 jaar te zijn geworden. Wat niemand van haar verwachtte, was dat zij een groot feest zou geven. Ze vertelt in een interview met Town & Country Magazine dat zij zichzelf daarmee verraste, omdat het iets is dat zij normaal niet zou doen.

"Ik vierde eigenlijk mijn eigen bruiloft. Ik was zo geschokt dat ik dat deed," vertelt de actrice uit Yes Day, die blijkbaar ook eens 'ja' tegen haarzelf zei.

Niet alleen aardig
Ze vindt het belangrijk, dat mensen weten dat zij niet alleen maar aardig kan zijn. Iets dat mensen ten onrechte van haar denken. Haar karakter heeft veel facetten en als zij wil dat er iets gebeurt, dan moet dat ook gebeuren.

Zo nodigde zij familie en vrienden uit en vroeg haar gasten 5.000 rugzakken te vullen voor gezinnen die dat nodig hebben. Jennifer is namelijk al jaren ambassadeur van Save the Children, een liefdadigheidsorganisatie.

"Ik zette iedereen aan het werk voordat ze mochten feesten."

Intussen echt verloofd
Jennifer is overigens al vier jaar samen met haar vriend John Miller, CEO van een liefdadigheidsinstelling. Naar verluidt zijn zij intussen verloofd en zullen zij vast een prachtige bruiloft samen regelen.

Het artikel bij Hello Magazine staat hier.



NieuwsFilm

meest populair