Priyanka Chopra huilde tranen van geluk bij lichtjesfeest

Priyanka Chopra huilde tranen van geluk bij lichtjesfeest

En deelt hun intiem feestje op Insta

Priyanka Chopra huilde tranen van geluk deze diwali. Het wereldberoemde lichtjesfeest is namelijk vanaf volgend jaar een erkende feestdag op school in New York. En dat is voor de in New York woonachtige wereldster een belangrijk moment.

"Eindelijk na al die jaren! Mijn jongere 'ik' uit Queens huilt tranen van geluk," schreef zij eerder op social media. De actrice is in Amerika vooral bekend van de FBI-serie serie Quantico en haar huwelijk met de bekende zanger Nick Jonas.

Diwali-viering
Beiden delen foto's van hun intieme diwali-viering met familie en vrienden. Net als hun dochtertje dragen zij witte, Indiase kleding. Het gezichtje van de baby is afgedekt met een hartje. Maar overduidelijk is, hoe schattig zij nu al is. Het jonge gezin straalt snoezig.

Priyanka schrijft onder meer: "Liefde, vrede en voorspoed voor ons allen. Ietsje later dan gepland, maar ik besloot iets langer in het moment te blijven."

Priyanka zal eerdaags weer een Bollywood-film oppakken, genaamd Jee le zaraa. Ook zal zij te zien zijn in de serie Citadel. Het artikel in Eastern Eye staat hier. Het Instagram-bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair