Marvel-baas: 'De X-Men komen er heel snel aan'

Marvel-baas: 'De X-Men komen er heel snel aan'

Stap voor stap komen er steeds meer mutanten naar het Marvel Cinematic Universe.

Het zal niet lang meer duren voordat de X-Men in het Marvel Cinematic Universe te zien zijn. Dat teaset Kevin Feige, de grote baas van Marvel Studios, in een interview op de rode loper van de première van Black Panther: Wakanda Forever.

De eerste mutant in het Marvel Cinematic Universe is al geïntroduceerd: Kamala Khan alias Ms. Marvel. In Wakanda Forever zal mutant nummer twee worden toegevoegd aan het heldenuniversum: Namor.

Er verschijnen dus stap voor stap mutanten in het MCU. De vraag is nu wanneer de volledige X-Men - met iconische personages als Cyclops en Professor X - te zien zullen zijn. Kevin Feige geeft op die prangende vraag het antwoord.

"Diezelfde vraag stelde Jennifer Walters [alias She-Hulk] ook aan de robot in de laatste aflevering van haar serie. En ik ga je hetzelfde antwoord geven als zij kreeg: ja", antwoordt Feige. "Maar Deadpool en Wolverine komen eraan, dus het zal niet lang meer duren".



Met die laatste opmerking verwijst Feige natuurlijk naar de derde Deadpool-film, waarin Hugh Jackman terug zal keren als de iconische mutant Wolverine naast Ryan Reynolds' grofgebekte mutant.

NieuwsFilm

meest populair