3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Everything Everywhere All at Once (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Kwan en Daniel Scheinert | Cast: Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis, e.a. | Kijk direct
De uitgebluste vijftiger Evelyn, die samen met haar man Waymond een wasserette runt, ziet flink op tegen de belastingaangifte. Met haar dochter Joy kan ze niet door een deur. Exact op het moment dat het haar allemaal te zwaar wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universa. Zo leert Evelyn hoe haar leven er had uitgezien als ze andere keuzes had gemaakt.

Gunpowder Milkshake (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Navot Papushado | Cast: Karen Gillan, Lena Heady, Paul Giamatti, e.a. | Kijk direct
Sam werd op twaalfjarige leeftijd in de steek gelaten door haar moeder Scarlet, een vooraanstaande sluipmoordenaar. Ze werd opgevangen door de misdaadorganisatie waarvoor haar moeder werkte en is inmiddels, vijftien jaar later, zelf ook opgeleid tot huurmoordenaar. Maar dan gaat er iets mis en moet Sam kiezen tussen haar baan en het leven van een onschuldig meisje.

Big Fish (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Burton | Cast: Ewan McGregor, Albert Finney, Billy Crudup, e.a. | Kijk direct
Verkoper Edward Bloom vertelt al zijn hele leven lang fantasierijke verhalen over zichzelf. Dit tot grote ergernis van zijn zoon Will, die hem nooit heeft geloofd en daardoor ook vervreemd is geraakt van zijn vader. Nu Edward op sterven ligt, worden vader en zoon herenigd. Will wil de waarheid weten om de man van de mythe te kunnen scheiden. Daarom vraagt hij zijn vader om toch opnieuw zijn levensverhaal te vertellen.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair