Daniel Radcliffe blijft Harry Potter

Harry Potter fans kunnen opgelucht ademhalen. Ook na deel 3 in de filmserie blijft Daniel Radcliffe het sympathieke tovenaarsjongetje spelen.
Zelfs regisseur Chris Columbus zei na Harry Potter and the Secret Chamber dat de hoofdrolspelers in de films na het derde deel misschien maar moesten overwegen om eens iets anders te gaan doen. Daarna ontstond veel speculatie of Radcliffe en zijn tovenaarsvriendjes op een gegeven moment niet te oude zouden worden voor de rollen.

De laatste roddel die de ronde deed was dat het voor Radcliffe onmogelijk zou zijn geworden op zijn schoolwerk met het filmen van de Harry Potter films te combineren. Allemaal onzin zegt Radcliffe’s moeder Marcia Gresham inmiddels. Haar zoon zou geen enkele moeite hebben met de combinatie school-acteren. En tevens heeft Radcliffe al voor Harry Potter and The Goblet of Fire, deel 4 in de serie, getekend.

Op dit moment wordt Harry Potter and the Prizoner of Azkaban opgenomen. Deze derde Harry Potter film zal op 24 juni 2004 in de bioscopen gaan draaien.



NieuwsFilm

meest populair