3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Black Panther (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ryan Coogler | Cast: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Na de dood van zijn vader, keert T'Challa terug naar zijn geboorteland Wakanda om zijn plaats in te nemen als koning. Wanneer Erik Killmonger, een oude vijand, de wereld in gevaar brengt met zijn plannen, moet T'Challa's moed op de proef gesteld. Hij moet alle krachten van de Black Panther opwekken om de wereld te redden.

Halloween Kills (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Gordon Green | Cast: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, e.a. | Te zien op: Prime Video
Laurie Strode, haar dochter Karen en haar kleindochter Allyson dachten voorgoed van het gemaskerde monster Michael Myers af te zijn door hem op te sluiten in de kelder van een brandend huis. De seriemoordenaar weet echter te ontsnappen en zet zijn rituele bloedbad voort. Ondertussen ligt Laurie zwaargewond in het ziekenhuis.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Berlinger | Cast: Zac Efron, Lily Collins, Jeffrey Donovan, e.a. | Te zien op: Netflix
Liz Kendall, een jonge, alleenstaande moeder, valt tijdens een avondje uit voor de charmes van de goed uitziende rechtenstudent Ted Bundy. De twee krijgen een relatie. Wanneer er in de buurt jonge vrouwen vermist raken, komt Bundy al snel in beeld. Maar zelfs in de rechtszaal blijft Liz heilig geloven in zijn onschuld.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair