Netflix heeft weer een doodenge horrorfilm in huis gehaald

Netflix heeft weer een doodenge horrorfilm in huis gehaald

Chucky slaat toe op de streamingdienst!

Netflix komt binnenkort met een gave horrorfilm: Cult of Chucky. In deze film slaat de moordende pop toe in een psychiatrische kliniek.

Op Rotten Tomatoes scoort Cult of Chucky een zeer nette 78 procent. Critici omschrijven hem als lekker enge prent met de nodige humor. Dat klinkt dus als een echte Chucky-film. De film werd destijds niet in de bioscoop uitgebracht, maar direct op schijf en video-on-demand.

Vervolgserie
In 2021 verscheen er een vervolg op de film in de vorm van een televisieserie. Deze serie - met de titel Chucky - is in de Verenigde Staten te zien op Syfy en USA Network en wordt zowel door critici als fans lovend beoordeeld. In Nederland wordt de serie later deze maand door Fox uitgezonden.

Cult of Chucky (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Don Mancini | Cast: Fiona Dourif, Michael Therriault, Adam Hurtig, e.a. | Stuur melding
Nina Pierce is ten onrechte overtuigd dat zij, en niet Chucky, haar gehele familie heeft vermoord. Ze wordt behandeld in een psychiatrische inrichting, gelegen in de sneeuw. Haar psychiater introduceert een nieuwe therapeutische pop om de groepsessies te vergemakkelijken. Na een reeks moorden in de kliniek, begint Pierce toch te twijfelen aan het bestaan van Chucky.



Het is niet bekend wanneer Cult of Chucky-precies op Netflix zal verschijnen. Hopelijk wordt hij nog voor Halloween toegevoegd, want deze horrorfilm is natuurlijk ideaal voor een avondje spoken op de bank.

NieuwsFilm

meest populair