19 nieuwe films op HBO Max deze week

19 nieuwe films op HBO Max deze week

Dit zijn ze.

19 films verschenen er nieuw op HBO Max afgelopen week. We lichten er tien voor je uit, gevolgd door een lijstje met daarop de rest.

Sicario (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Emily Blunt, Benicio Del Toro, Josh Brolin, Victor Garber
De jonge FBI-agente Kate Macy neemt deel aan een CIA-operatie om de baas van een Mexicaans drugskartel uit te schakelen. Samen met twee huurlingen steekt ze de grens over om hem te elimineren, maar daar treffen ze een gevaarlijke andere wereld aan.

Sicario: Day of the Soldado (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stefano Sollima | Cast: Benicio Del Toro, Josh Brolin, Isabela Moner, Jeffrey Donovan
De drugsoorlog aan de Amerikaans-Mexicaanse grens is compleet uit de hand gelopen. De kartels brengen nu terroristen de grens over. Om de oorlog te winnen, werken federaal agent Matt Graver en de enigmatische Alejandro weer samen.

Nelyubov (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrei Zvyagintsev | Cast: Yanina Hope, Aleksey Rozin, Maryana Spivak, Marina Vasilyeva
Boris en Zhenya gaan scheiden. Ze ruziën voortdurend terwijl ze hun appartement proberen te verkopen. Boris bereidt zich al voor op een nieuw leven met een jongere, zwangere vrouw en Zhenya wil gaan trouwen met een rijke lover. Niemand bekommert zich om hun twaalfjarige zoon Alyosha. Totdat hij verdwijnt.

City of Ember (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gil Kenan | Cast: David Ryall, Ian McElhinney, Harry Treadaway, Tim Robbins
Generaties lang hebben de inwoners van de Stad van Ember geleefd in een prachtige wereld vol met wonderbaarlijk glinsterende lichten. Als de inwoners er achter komen dat deze lichten hun kracht beginnen te verliezen en de lichtbron sterk achteruit gaat begint een race tegen de tijd. Twee tieners beginnen een avontuur waarin zij het bestaan van de Stad van Ember willen achterhalen en alle inwoners moeten helpen ontsnappen voordat de lichten voor altijd uit zullen gaan.

The Fastest Woman on Earth (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Otwell, Graham Suorsa | Cast: Jessi Combs, Kitty O'Neil
Over het buitengewone leven van professioneel coureur en tv-persoonlijkheid Jessi Combs.

The Hunger Games (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Ross | Cast: Stanley Tucci, Wes Bentley, Jennifer Lawrence, Willow Shields
De Hongerspelen speelt zich af in de verre toekomst waarin de Verenigde Staten zijn opgedeeld in 12 districten die allen onder bewind staan van een centrale overheid. Elk jaar dwingt deze overheid elk district om twee kinderen te kiezen die moeten deel nemen aan de live op tv uitgezonden Hongerspelen, een gevecht op leven en dood die naast eer en glorie ook voedsel oplevert voor het winnende district. Jennifer Lawrence speelt de rol van de 16-jarige Katniss Everdeen, die furore maakt tijdens De Hongerspelen.

The Hunger Games: Catching Fire (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Jack Quaid, Taylor St. Clair
Nu de Hongerspelen voorbij zijn blijkt dat de centrale regering nog wat in petto heeft voor Katniss en Peeta. De 75ste editie komt er namelijk aan en daarbij moeten alle winnaars van vorige edities wederom meedoen aan de Spelen.

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson
Katniss heeft het onmogelijke gedaan. Ze heeft voor de tweede keer de Hongerspelen overleefd. Maar er is geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta is in handen van President Snow. De rebellenleiders hebben Katniss gered, omdat ze willen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Want één ding is heel duidelijk geworden na de Quarter Quell: het is oorlog.

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson
Nu het land Panem in een totale oorlog verkeert, neemt Katniss (Lawrence) het nog één laatste keer op tegen President Snow (Donald Sutherland). Samen met een groep van haar beste vrienden - waaronder Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) en Peeta (Josh Hutcherson), onderneemt Katniss een missie met de eenheid van District 13. Ze riskeren hun levens in een poging President Snow te vermoorden, die er zelf steeds meer geobsedeerd lijkt te zijn Katniss te doden. De dodelijke vallen, vijanden en morele keuzes die Katniss wachten in het Capitol, vormen een grotere uitdaging dan alle arena's die ze ooit betrad voor de Hunger Games.

De rouille et d'os (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jacques Audiard | Cast: Marion Cotillard, Matthias Schoenaerts, Armand Verdure, Céline Sallette
Als Ali uit nood onderdak zoekt bij zijn zus in het Zuid-Frankrijk ontmoet hij orkadresseur Stéphanie. Hun levens hebben niets gemeen, tot het noodlot toeslaat en er een speciale relatie ontstaat. Stéphanie verliest haar beide benen en wordt Ali's manager wanneer hij gaat deelnemen aan illegale gevechten om haar leven te redden.

EN VERDER
Mama's Boy: A Story from Our Americas
Janeane Garofalo
Gangsterdam
A Murderour Affair: The Carolyn Warmus Story
Year One: A Political Odyssey
Disconnect
Trick or Treat Scooby-Doo!
My Little Pony: De Film
Onze jongens in Miami

NieuwsFilm