De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

The School for Good and Evil (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Feige | Cast: Sophia Anne Caruso, Sofia Wylie, Charlize Theron, e.a. | Kijk direct
Sophie wil al heel haar leven prinses worden en hoopt naar een magische school te mogen voor toekomstige sprookjeshelden en slechteriken. Die wens komt uit, maar niet helemaal: Sophie wordt namelijk bij de verkeerde afdeling ingedeeld. Haar beste vriendin Agatha belandt wél bij de afdeling voor helden. Ook zij is niet blij. Door deze indeling komt hun band op het spel te staan.

Costa!! (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Karthaus | Cast: Katja Schuurman, Roeland Fernhout, Abbey Hoes, e.a. | Kijk direct
Anne reist samen met haar beste vriendin Bibi naar Spanje om erachter te komen hoe haar moeder was op haar leeftijd toen ze een propper was in een van de grootste clubs van Salou. De club blijkt tegenwoordig een vervallen karaokebar te zijn. Teleurgesteld besluit Anna samen met een groep nieuwe vrienden aan de slag te gaan om deze weer de coolste van de stad te maken.

A Journal for Jordan (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denzel Washington | Cast: Michael B. Jordan, Chanté Adams, Jalon Christian, e.a. | Kijk direct
Dana, een journalist uit New York, valt voor de charmes van Charles, een toegewijde sergeant. De liefde leidt uiteindelijk tot de geboorte van een zoon. Wanneer Charles op uitzending wordt gestuurd naar Irak, besluit hij een dagboek voor zijn zoon bij te houden. Daarin geeft hij hem raad over hoe op te groeien zonder de aanwezigheid van zijn vader, hetgeen uiteindelijk een trieste werkelijkheid wordt.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair