Is de opvolger van Johnny Depp gevonden?

Is de opvolger van Johnny Depp gevonden?

Janelle Monáe wil net als Depp "Transformatieve" rollen spelen.

Voor de fans van Johnny Depp is te hopen dat hij snel terugkeert in zijn (on)herkenbare rollen nu hij grotendeels vrijgesproken is van de beschuldigingen van zijn ex Amber Heard. Mocht hij niet terugkeren, dan hoopt actrice Janelle Monáe een soort plaatsvervanger te kunnen worden.

"Als ik aan carrières denk, het leven van deze persoon als acteur, dan heeft alleen... Johnny Depp een zeer badass carrière," zei Monae. Ze verwees daarbij naar rollen als Willy Wonka en Sweeney Todd als "dramatische rollen" die zij ook graag zou willen spelen.

"Wat de Janelle Monáe-versie van hen ook is, misschien is het iets nog beters. Ik wil van die transformerende personages kunnen spelen waarnaar mensen zich verkleden tijdens Halloween," aldus de actrice.

Zangeres / Actrice Janelle Monáe
Monáe is zelf ook een opvallende verschijning. Sinds 2014 duikt ze op in Hollywood-producties, zoals Moonlight, Hidden Figures, Harriet en Antebellum. De actrice ziet zichzelf als 'non-binary', dus noch man noch vrouw.

Later dit jaar zien we haar op Netflix in de film Glass Onion: A Knives Out Mystery waarin ze het personage Cassandra "Andi" Brand speelt, een tech-ondernemer.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair