Netflix presenteert trailer voor de volgende grote fantasyfilm!

Netflix presenteert trailer voor de volgende grote fantasyfilm!

The School for Good and Evil met Charlize Theron.

Volgende week verschijnt op Netflix weer een grote fantasyfilm en die luistert naar de titel The School for Good and Evil. In de film is een belangrijke rol weggelegd voor actrice Charlize Theron. Zij maakte eerder The Old Guard voor de streamer.

In de boekverfilming van Ghostbusters en A Simple Favor-regisseur Paul Feig staat ze er uiteraard niet alleen voor. Er komen ook rollen van onder meer Kerry Washington, Michelle Yeoh en Laurence Fishburne.

Nieuwe trailer voor de fantasyfilm
Vanaf woensdag zie je The School for Good and Evil op Netflix en hieronder zie je de nieuwe trailer!


In de film gaan we naar het dorpje Gavaldon waar twee buitenbeentjes en beste vriendinnen, Sophie (Sophia Anne Caruso) en Agatha (Sofia Wylie) een bijzondere band delen. Op een nacht neemt een machtige kracht hen mee naar 'The School for Good and Evil' waar de ware verhalen achter elk groot sprookje beginnen.

Daar gaat er meteen iets mis, als Sophie naar de School for Evil gestuurd wordt, onder leiding van de glamoureuze en felle Lady Lesso (Theron), en Agatha naar de School for Good, onder leiding van de stralende en vriendelijke Professor Dovey (Washington).

NieuwsFilm

meest populair