Madonna laat met Instagram-filmpje zien hoe enorm verbouwd ze is

Madonna laat met Instagram-filmpje zien hoe enorm verbouwd ze is

De zangeres ziet er behoorlijk griezelig uit...

Madonna is natuurlijk al decennia lang een van 's werelds bekendste zangeressen, maar de laatste jaren hebben mensen het voornamelijk over haar nieuwe 'griezelige' look. De artieste heeft namelijk behoorlijk veel plastische chirurgie gehad en dat wordt uit het onderstaande videootje wel weer duidelijk.

Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Madonna, waarin ze uit de kast lijkt te komen. Ze werd dan ook wel vaker zoenend gespot met een veel jongere zangeres, maar of ze daadwerkelijk verliefd is of gewoon uit is op aandacht weet niemand. Nu wordt er weer veel gesproken over de onderstaande beelden.

Eng
Madonna deelde namelijk dit filmpje op haar Instagram-pagina, waar lang niet iedereen een fan van is. Hoewel enkele bekendheden positief reageerden op de beelden, zijn het voornamelijk negatieve commentaren van teleurgestelde fans.

Zo staat er o.a. "Je lijkt telkens meer op Marilyn Manson" en "Wie ben jij? Waarom doe je Madonna na? Ik ken jou niet" of "Het spijt me, maar dit ziet er gewoon eng uit. Je zag er altijd prachtig uit maar juist omdat je er weer wil uitzien als iemand van 20 heb je je laten verpesten door filters en operaties".

Oordeel zelf met het filmpje hieronder.



NieuwsFilm

meest populair