Disney+ voegde drie toffe nieuwe films toe

Disney+ voegde drie toffe nieuwe films toe

Check hier het overzicht.

Elke zaterdag zetten we alle nieuwe films op Disney+ voor je op een rij. Deze zaterdag zijn er drie toevoegingen gedaan aan het aanbod van de streamingdienst.

De meest opvallende daarvan is natuurlijk Werewolf by Night van Marvel Studios!

Werewolf by Night (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Giacchino | Cast: Gael García Bernal, Laura Donnelly, Harriet Sansom Harris, Eugenie Bondurant
Op een donkere en sombere nacht komt een geheime groep van monsterjagers bijeen na de dood van hun leider. In een vreemde en macabere herdenking van het leven van de leider, worden de aanwezigen gedwongen tot een mysterieuze en dodelijke strijd om een krachtig relikwie. Door de jacht zullen ze uiteindelijk oog in oog komen te staan met een gevaarlijk monster.

Under wraps (1997)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greg Beeman | Cast: Adam Wylie, Mario Yedidia, Clara Bryant, Ken Hudson Campbell
Drie vrienden, Amy, Marshall en Gilbert, ontdekken een duizenden jaren oude mummie en tot hun schrik blijkt hij te leven. Per ongeluk laten ze hem vrij, maar ze zijn teleurgesteld als blijkt dat hij gedoemd is om te sterven. Wanneer ze de mummie niet voor Halloween terugbrengen naar de plaats waar ze hem gevonden hebben, zal hij in een stofwolk veranderen. Behalve dat ze de mummie in leven weten te houden, heeft het drietal nog een andere verrassing voor hem in petto

Mirrors (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alexandre Aja | Cast: Kiefer Sutherland, Paula Patton, Cameron Boyce, Erica Gluck
Kiefer Sutherland als een veiligheidsagent die verwikkeld raakt in een mysterie rondom spiegels die poorten vormen naar een duistere dimensie.

NieuwsFilm