Deze 3 acteurs zouden perfect zijn als de nieuwe Dr. Doom

Deze 3 acteurs zouden perfect zijn als de nieuwe Dr. Doom

Wie zouden deze iconische Marvel-schurkenrol van Julian McMahon en Toby Kebbell over kunnen nemen?

Marvel is druk met de komst van de Fantastic Four en daar hoort natuurlijk ook een iconische schurk bij: Dr. Doom. Eerder kropen Julian McMahon en Toby Kebbell in de huid van dit bekende personage. Maar welke acteurs zouden perfect zijn om Dr. Doom te spelen in het Marvel Cinematic Universe? FilmTotaal heeft drie goede kandidaten uitgezocht.


Bekijk de afbeelding
Cillian Murphy
Cillian Murphy (Peaky Blinders, Oppenheimer) staat hoog op de favorietenlijstjes van fans voor de rol van Dr. Doom. Gezien zijn eerdere werk, zou hij een geweldige keuze zijn. Murphy kan immers als geen ander krachtige, intimiderende personages neerzetten. Deze schurkenrol is hem dus zonder twijfel op het lijf geschreven.


Bekijk de afbeelding
Nikolaj Coster-Waldau
De Deense topacteur Nikolaj Coster-Waldau werd bekend met zijn rol als Jaime Lannister in Game of Thrones. Hij maakte indruk met de manier waarop hij dit complexe personage wist neer te zetten. Coster-Waldau zou dan ook zeker de benodigde gelaagdheid in Dr. Doom kunnen aanbrengen. Dat maakt hem perfect voor de rol.


Bekijk de afbeelding
Michael Shannon
Michael Shannon is al te zien als General Zod in het DC Extended Universe, maar Marvel-fans zouden hem ook dolgraag in hun universum zien. Zij noemen hem vaak als ideale kandidaat voor een heerlijke schurkenrol als die van Dr. Doom. Shannon weet immers absoluut hoe hij eng en dreigend over kan komen in zijn rollen.



Lees ook direct de eerdere edities:



NieuwsFilm

meest populair