Waarom Sylvester Stallone gespot werd met Nederlandse wereldkampioen Formule 1

Waarom Sylvester Stallone gespot werd met Nederlandse wereldkampioen Formule 1

Zeldzaam kijkje in passies van Sly, als hij in Italië zijn nieuwe serie Tulsa King promoot

Samaritan, de nieuwste film van Sylvester Stallone, is amper in de bioscopen of de topster bedankt Paramount+ alweer voor het mogen promoten van de nieuwe serie Tulsa King in Italië.

De 76-jarige Amerikaanse acteur heeft namelijk Italiaanse roots. Hoe leuk is het dan dat de display van zijn nieuwe serie over de maffia ook een heuse Italiaanse racewagen bevat? Trots poseert Sly bij de Ferrari in het Instagram-bericht hieronder.



Grand Prix Italië
Afgelopen weekend was Sly heel toepasselijk bij de Grand Prix in Italië. Voor de wedstrijd mocht hij even langs het Red Bull-team en zette hij dit filmpje hieronder op Instagram. In de video vertelt hij, dat hij in geen twintig jaar meer daar is geweest. En de raceteams net in een moment van chaos treft.

Hij glundert bij het tonen van de racewagen en het team. En grapt dat het bijzonder is dat een mens in zo'n klein zitje kan zitten. Ook deelt hij foto's met zijn ontmoeting met Max Verstappen. Ze staan er lachend op en het is vast voor beiden een eer elkaar te treffen.



Belvedere torso
De promotie in Italië toont een zeldzaam kijkje in de passies van Sylvester Stallone. Naast de schitterende auto's plaatst hij ook dit Instagram-bericht hieronder en schrijft dat hij altijd geïntrigeerd is door kunst.

In de video geniet hij, terwijl hij de beroemde Belvedere torso in het Vaticaan museum filmt. En vertelt dat Michelangelo de torso als inspiratie gebruikte voor de plafondschildering van de Sixtijnse kapel, oftewel de Sistine Chapel. Die prestatie van Michelangelo is nog altijd uniek. Raad eens waar een van de dochters van Sly haar naam vandaan heeft, juist: Sistine.



NieuwsFilm