Nieuwe film van Matthew McConaughey uit het niets gecanceld

Nieuwe film van Matthew McConaughey uit het niets gecanceld

Onduidelijkheid rond de beslissing van Skydance.

Slechts enkele weken voor de start van de opnames voor Dallas Sting is de film in zijn geheel geschrapt. Productiemaatschappij heeft dit laten weten aan onder meer The Hollywood Reporter, al is de exacte reden nog onduidelijk.

In de film moest topacteur Matthew McConaughey (The Beach Bum) een van de belangrijkste rollen gaan spelen en Kaitlyn Dever (Booksmart) had ook een rol. De regie moest in handen komen van Kari Skogland (The Falcon and the Winter Soldier).

Volgens THR zou de film zijn geschrapt doordat Skydance beschuldigingen zou hebben ontvangen over bepaalde aspecten van het waargebeurde verhaal.

Film over meisjesvoetbalteam in China
De film gaat over een meisjesvoetbalteam dat in 1984 naar China gaat en daar tegen alle verwachtingen in teams verslaat uit China, Australië, Japan en Italië.

Het drama zou zich hebben afgespeeld tegen de achtergrond van de pogingen van president Ronald Reagan om de relatie tussen de Verenigde Staten en China te versterken.

Verdere details zijn dus schaars en die komen vast snel aan het licht. De opnames voor Dallas Sting zouden over zes weken gaan starten.

NieuwsFilm

meest populair