In ongenade gevallen Will Smith keert toch terug voor het vervolg op deze mega-blockbuster

In ongenade gevallen Will Smith keert toch terug voor het vervolg op deze mega-blockbuster

En het lijkt goed uit te gaan pakken!

Normaal gesproken krijgt de carrière van elk filmtalent een enorme boost wanneer hij/zij een Oscar wint. Dit was niet bepaald het geval voor Will Smith. De acteur komt nog maar lastig aan de bak sinds de Oscaruitreikingen, toen hij komiek Chris Rock een klap verkocht. Toch keert Smith terug voor het vervolg van een van zijn bekendste films.

Het gaat hier om I Am Legend 2. In 2007 wist Smith hoge ogen te gooien in de post-apocalyptische horror- en actiefilm, maar het is toch wel speciaal dat hij terugkeert, aangezien hij op het einde van I Am Legend het loodje legt.

Mogelijkheden
Er bestaat wel een alternatief einde van het origineel, waarin zijn personage, Robert Neville, het wél overleeft. Of hij nu wel nog leeft of alleen terugkeert door middel van flashbacks zal nog moeten blijken, maar waarschijnlijk zal dit wel goed uitpakken.

Er zijn namelijk de nodige vervolgen geweest op grote en bekende Will Smith-films, maar hier keerde de acteur niet altijd voor terug. Wanneer hij niet meedeed, presteerde het echter altijd een stuk minder. Denk bijvoorbeeld maar aan Independence Day: Resurgence, Men In Black: International en The Suicide Squad, die misschien wel betere recensies kreeg dan het origineel maar veel minder presteerde aan de box-office.

Succes?
Natuurlijk betekent dit niet perse dat I Am Legend 2 een succes wordt, maar de kans is wel groter. Smith blijft een bekende naam en wist ook weer flink te scoren met Bad Boys for Life, toen hij zich na meer dan 15 jaar weer terugkeerde voor een nieuw avontuur met Martin Lawrence. Dit pakte goed uit, aangezien de blockbuster de meest winstgevende film was van 2020.

Het is dus wel duidelijk te merken dat Smith populair is en blijft. Hij is echter niet de enige grote naam die heeft getekend voor het vervolg. Michael B. Jordan, o.a. bekend van de Creed-films, heeft namelijk de andere hoofdrol weten te scoren, waardoor de zombiefilm nu al hoog staat in het 'te kijken' lijstje van de menige filmfanaten.

NieuwsFilm

meest populair